Stacks Image 877
Irene Kuiper (1959) is afgestudeerd als zowel fysiotherapeut (Academie Leffelaar, Amsterdam 1983) als osteopaat (Flanders Int. College of Osteopathy, Antwerpen 1996). Als maatschapslid is zij van 1984 tot 2007 werkzaam geweest bij een praktijk in Roelofarendsveen en sinds 1990 ook als maatschaplid bij een praktijk in Overveen. Door het terug treden uit de maatschap in Roelofarendsveen en de kennismaking met de ARP (voorloper van de huidige RSQ¹ electrostimulatie) in die periode was het mogelijk een nieuwe uitdaging aan te gaan in de vorm van Fysiopraktijk ‘De Meer’ die zij samen met Kim startte in november 2008. Irene heeft haar kennis verbreed met Mulligan, Mc Kenzie A en B, echografie en dryneedling (extremiteiten, wervelkolom, kaak en hoog cervicaal). Als therapeute is zij tevens betrokken geweest bij de begeleiding van zowel het heren als damesteam van Hockeyclub Bloemendaal en het Nederlands Dames Volleybalteam.
Irene is werkzaam in de praktijk op donderdag.

Klik hier voor cv.

Per 01-01-2021 zal Irene Kuiper haar werkzaamheden binnen Fysiopraktijk “De Meer’ als ZZP-er voortzetten.
Tot 30 juni 2021 zal er nog rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gedeclareerd worden en daarna zal Irene als ongecontacteerde therapeut zonder kwaliteitsregistratie gaan werken.
Vanaf 30 juni 2021, wanneer u onder behandeling bent van Irene, zult u van haar een factuur ontvangen welke u zelf kunt indienen bij de zorgverzekeraar. U kunt het beste uw zorgverzekeraar bellen om te informeren hoeveel u vergoed krijgt.
Irene zal 1 dag per week werkzaam zijn op donderdag in Amsterdam.
Het tarief van Irene zal €33,- euro per behandeling gaan worden.

Kim van Wijk, Stefan Duimstra en Mirthe Meskers hebben wel overeenkomsten met alle zorgverzekeraars.