Esplanade de Meer 134
020-7539002
info@fysiopraktijkdemeer.nl

Diëtetiek

U kunt vanaf oktober 2019 binnen onze praktijk ook afspraken maken met (Sport)diëtiste Eva van Ee. U kunt terecht bij diëtistenpraktijk Better voor:

– afvallen
– aankomen
– diabetes
– hypertensie (hoge bloeddruk)Eva4
– hypercholestrolemie (hoog cholesterol)
– zwangerschap
– borstvoeding
– (top)sport
– darmklachten
– allergieën
– lactose intolerantie

Er is meer nodig dan motivatie om uw (eet)gedrag blijvend te kunnen veranderen. U zult oude gewoonten moeten afleren en geleidelijk aan vervangen door nieuwe gewoonten die inpasbaar zijn in uw dagelijks leven.

Vergoeding
Per 1 januari 2017 is dieetvergoeding een onderdeel van de basisverzekering. Hiermee heeft u recht op 3 uur dieetadvisering per kalenderjaar. Wij willen u er op attent maken dat dieetadvisering onder het verplichte wettelijke eigen risico van € 385,- valt. Dit betekent dat u eerst uw eigen risico op gemaakt moet hebben voor de (dieet)zorg vanuit de basisverzekering wordt vergoed.

Jongeren tot 18 jaar hebben geen wettelijk eigen risico en maken direct aanspraak op de vergoeding. Vergoeding is niet altijd mogelijk als het gaat om advisering op het gebied van Sportvoeding en soms is voor dieetadvies op maat een verwijsbrief van de huisarts noodzakelijk.

(sport) Diëtiste : Eva van Ee
0297 525232
eva@bybetter.nl