Fysiopraktijk de Meer
020-7539002
Esplanade de Meer 134 1098WP Amsterdam
Fysiotherapie SloterD
020-7539002
Rhoneweg 38 1043AH Amsterdam

Elsa Vermij

Intro

U kunt bij mij terecht met al uw vragen rondom voeding. Door middel van een persoonlijke aanpak wil ik u graag helpen met het verbeteren van het voedingspatroon en het bereiken van uw persoonlijke doelen. Dit kan betrekking hebben op afvallen of aankomen, maar ook bijvoorbeeld bij diabetes, hypertensie, darmklachten, allergieën, sport etc. 

Ik vind het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren waarbij er gekeken wordt naar uw wensen en er gericht wordt op de haalbaarheid in het dagelijks leven. Door middel van kleine stappen kunnen er goede veranderingen ontstaan in uw eet- en of beweegpatroon. 

Biografie

Ik ben Elsa Vermij en ik heb mijn havodiploma behaald op het Geert Grootte College Amsterdam. Daarna heb ik gekozen voor de studie Voeding en Diëtetiek, waarbij ik mijn bachelor diploma heb behaald bij de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb de Minor Personal Trainer gevolgd, daardoor ben ik gecertificeerd personal trainer. In het laatste jaar van de opleiding heb ik mijn afstudeerproject uitgevoerd bij de sportdiëtist van Fysiomed Amsterdam, waarbij ik een review heb geschreven over de voedingsrichtlijnen voor jeugdatleten. Daarna heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij AFC Ajax, waar ik voetballers heb begeleid met voeding voor het behalen van hun prestatiedoelen. Na het afronden van de Bachelor Voeding en Diëtetiek ben ik vanaf januari 2023 begonnen aan de vervolgopleiding tot sportdiëtiste, aan de Hogeschool van Amsterdam. 

Vergoedingen

Dieetadvies wordt gedeeltelijk gedekt door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. De eerste drie behandeluren per kalenderjaar worden vergoed.

Dieetadvisering valt onder het verplichte wettelijke eigen risico van 385,-. Dit houdt in dat voor de vergoeding van dieetadvisering vanuit de basisverzekering, eerst het eigen risico op gemaakt dient te worden. 

Er hoeft geen eigen risico betaald te worden indien de vergoeding van dieetadvies plaatsvindt via de ‘ketenzorg’. Hieronder valt bijvoorbeeld de diagnose diabetes, COPD of CVRM. Het eigen risico geld ook niet voor kinderen onder de 18 jaar.

Klik hier voor een afspraak .