Fysiopraktijk de Meer
020-7539002
Esplanade de Meer 134 1098WP Amsterdam
Fysiotherapie SloterD
020-7539002
Rhoneweg 38 1043AH Amsterdam

EPI

Na recentelijk een driedaagse cursus bij de ontwikkelaar van de EPT in Barcelona te hebben gevolgd, is vanaf heden de EPI, als één van de weinige locaties in Nederland, beschikbaar bij Fysiopraktijk “De Meer”.

EPI is een techniek die voornamelijk wordt ingezet bij langdurige peesklachten (van bijvoorbeeld de achillespees, kniepees, schouderpees, hielspoor of tenniselleboog). De EPI heeft 2 werkingen, enerzijds worden cellen die het genezingsproces negatief beïnvloeden effectiever door het lichaam opgenomen anderzijds worden cellen die het genezingsproces bevorderen gestimuleerd. Kortom: er ontstaat een gezonder ‘klimaat’ in en rondom het aangedane gebied.

Om te beoordelen of EPI voor u de juiste behandelmethode is maken we ten alle tijden eerst een echo.
Bij de behandeling zal er een dunne naald, onder geleiding van echobeeld voor het bepalen van de juiste behandellocatie, worden gebracht. Hierna geven we via de EPI een elektrostimulans welke het herstelproces stimuleert.

Naast het toepassen van deze innovatieve interventie zullen wij de behandeling altijd combineren met een oefentherapeutisch programma en eventueel andere behandeltechnieken welke het herstel positief beïnvloeden.
Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met Mirthe Meskers op 020-7539002 of mirthe@fysiopraktijkdemeer.nl .

Mirthe is werkzaam op dinsdagwoensdagvrijdag en zaterdag.