Fysiopraktijk de Meer
020-7539002
Esplanade de Meer 134 1098WP Amsterdam
Fysiotherapie SloterD
020-7539002
Rhoneweg 38 1043AH Amsterdam

Herstel na Corona

Heeft u na u corona nog last van vermoeidheid? Raakt u nog snel buiten adem in uw dagelijkse leven? U bent daarin niet alleen en het kan goed zijn om een afspraak te maken bij de fysiotherapeut de specialist bij het bewegen.

De fysiotherapeut kan u help om uw conditie te verbeteren na corona zodat u na uw werk of aan het einde van de dag nog energie heeft om leuke dingen te ondernemen.

Hoe ziet dit traject er dan uit? Het herstel zal bestaan uit het trainen van uw uithoudingsvermogen en indien nodig worden ook de longen getraind op een manier waardoor uw prettiger zal ademen. Daardoor zal u minder last gaat ervaren van kortademigheid en weer kan doen wat u wilt doen. Ieder traject zal individueel begeleid worden en zulle door middel van de doelstellingen, testresultaten en uitslagen van de vragenlijsten worden aangepast.

Afhankelijk van uw doelstelling zal in kaart gebracht worden wat de verwachte duur van het traject is. We zullen dit elke 6 weken evalueren.

Vergoeding

Vanuit de basisverzekering worden 50 behandelingen vergoedt, mits u binnen 4 maanden een verwijzing heeft na ontslag ziekenhuis of positieve uitslag en u dan binnen 1 maand na de verwijzing start bij de fysiotherapeut.
LET OP: Er wordt wel aanspraak gemaakt op het eigen risico.