Fysiopraktijk de Meer
020-7539002
Esplanade de Meer 134 1098WP Amsterdam
Fysiotherapie SloterD
020-7539002
Rhoneweg 38 1043AH Amsterdam

Partners

Heeft u klachten aan uw voeten, enkel, knie, heup of rug? Wij analyseren problemen die voortkomen uit een afwijkende stand of functie van de voeten. Dit heeft direct invloed de manier waarop u staat en loopt. Of u nou topsport bedrijft of recreatief wandelt, iedereen is welkom bij ons. Het is ons doel om niet alleen uw klacht op te lossen, maar ook om deze te voorkomen en ervoor te zorgen dat klachten wegblijven. Wij doen dit door te achterhalen waar de oorzaak van klachten vandaan komt. Vervolgens maken wij een passend behandelplan voor u. Met deze werkwijze bieden wij u de beste zorg.

NOVA heeft per 1 april 2018 een spreekuur op woensdag ochtend bij ons in de praktijk. Hierdoor is er een korte lijn tussen de verloskundige en de fysiotherapeut.
NOVA heeft 2 vaste vestigingen:
Ijburg (Fritz Dietrich Kahlenbergstraat)
Eerste van Swindenstraat
Zij hebben een nauw samenwerkingsverband met de gynaecologen van het OLVG oost waarin zij samen streven naar de best mogelijke zorg voor de zwangeren. Het multidisciplinair overleg biedt hen de mogelijkheid om laagdrempelig samen met de gynaecoloog te zoeken naar zorg op maat.
Naast deze samenwerking is er ook een Fit & Zwanger programma gemaakt. Dit programma is ontwikkeld voor zwangere die willen gaan of blijven sporten tijdens hun zwangerschap en na de bevalling. Het programma kan individueel gevolgd worden en/of tijdens onze FysioFitness. Het zal ten alle tijden begeleid worden door een van onze fysiotherapeuten. Het programma bestaat uit een deel voor thuis en een deel voor in de sportschool.

Voor een ontspannende massage ben je bij deGroot masseert aan het juiste adres. Ontspanningsmassage, hotstone, cupping, dmt. Dichtbij in de Watergraafsmeer en goed bereikbaar.
Een heerlijke massage. Een moment van pure ontspanning. Even alle aandacht voor jou, je lichaam en je geest.Duofit is een kleinschalige fitness waar goede begeleiding en een vriendelijke sfeer centraal staan. Je kunt hier naast groepslessen en fitness terecht voor advies en begeleiding op het gebied van training, voeding en leefstijl.  Hier trainen sporters van alle niveau's en leeftijden op een prettige manier samen. Tevens bestaat de mogelijkheid om na jouw revalidatie bij Fysiopraktijk ‘De Meer’ weer conditie en kracht op te bouwen in ons trainingscentrum. Vanwege de korte lijntjes tussen Fysiopraktijk ‘De Meer’ en Duofit is er altijd een soepele en verantwoorde overgang van herstel naar opbouw. Kom langs bij onze fitness aan de Jaap Edenbaan en ervaar het zelf.
Sport Medisch Advies Aalsmeer (SMA Aalsmeer)
Sporten is leuk en gezond! Om goed en langdurig te kunnen sporten is verantwoord sporten belangrijk. Het voorkomen van blessures zorgt dat u uw sport langdurig kunt beoefenen. Als er toch blessures ontstaan, is het raadzaam deskundig advies te vragen hoe tot een optimaal herstel te komen. SMA Aalsmeer is toegankelijk voor iedere sporter: van beginnende recreant tot topsporter. Zo begeleidt PACA bijvoorbeeld de dames- en herenschaatsploeg van Jac Orie.
Voor het maken van een afspraak met een sportarts is geen verwijzing nodig van uw huisarts. U kunt zelf bellen voor een afspraak: telefoon 0297-230960.
SMA Aalsmeer is onderdeel van Paramedisch Advies Centrum Aalsmeer (PACA).
SMA Aalsmeer is aangesloten bij het FSMI en SCAS gecertificeerd.
Fysiotherapeuten van PACA begeleiden de Lotto.nl/Jumbo schaatsploeg! Kijk op hun website en maak kans op mooie prijzen!  Locaties 
Aalsmeer: Paramedisch Centrum Aalsmeer (PACA), Lakenblekerstraat 2, 1431 GG Aalsmeer (Blessureconsulten, keuringen, inspanningstesten) 
Amsterdam Noord: Vogelplein 4, Amsterdam (Blessureconsulten) 
Sportcentrum Universum Amsterdam: Science Park 306, Amsterdam (Blessureconsulten en keuringen, inspanningstesten) 
Hoofddorp: Sportcomplex Koning Willem Alexander (SKWA): Bennebroekerweg 800, Hoofddorp (Blessureconsulten en binnenkort ook keuringen, inspanningstesten) 
Voor afspraken op alle 5 de locaties kunt u bellen:  telefoonnummer 0297-230960.