Skip to main content

Ons verhaal

Welkom bij Fysiopraktijk ‘De Meer’ gelegen in park ‘De Meer’ in Amsterdam

Onze toegewijde fysiotherapiepraktijk is in 2008 opgericht en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare plek voor zowel sporters als lokale bewoners. Gelegen in het rustige Park De Meer, zijn buurtgenoten en mensen uit de omgeving welkom bij Fysiopraktijk "De Meer" voor concrete hulp bij hun herstel.

Ons team bestaat uit vijf toegewijde professionals, elk met een eigen specialisme binnen de fysiotherapie. We zijn verenigd door onze gedeelde kernwaarden van kwalitatief goede zorg, betrokkenheid bij onze patiënten en toegankelijkheid voor iedereen.

Hystorische grond

Fysiopraktijk “De Meer” ligt op een historische locatie met een rijk sportief verleden. Hier stond ooit Stadion De Meer, de vroegere thuishaven van AFC Ajax. Deze iconische plek, waar meer dan 62 jaar voetbalgeschiedenis werd geschreven, bood plaats aan 19.000 toeschouwers. Na de afbraak van het stadion in 1996, werd het vervangen door de Amsterdam ArenA, maar de echo's van gejuich en sportieve passie zijn nog altijd voelbaar in de omgeving. Deze verbinding met de sportgeschiedenis maakt onze praktijk nog unieker en motiveert ons om de beste zorg te bieden aan sporters en niet-sporters.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen op uw weg naar herstel en welzijn.

Onze Professionals

Meet the team

Onze fysiotherapiepraktijk gelegen in park “De Meer” is geopend in 2008. Inmiddels is onze praktijk een plek voor zowel sporters uit de omgeving als de lokale bewoners. Met een mooi divers team van fysiotherapeuten staat de combinatie van hands-on- en oefentherapie hoog in het vaandel.

Onze kracht ligt in een persoonlijke aanpak waar de doelen van de patiënt leidend zijn. Naast fysiotherapie hebben we de laatste jaren een mooi netwerk opgebouwd waarin samenwerkingen met sportgeneeskunde, orthopedie, podologie, diëtiek en massagetherapie onderdeel van ons behandeltraject kunnen zijn.

Maak een afspraak bij ons