Skip to main content

Herstel, Preventie en Prestatie

Sportfysiotherapie bij Fysiopraktijk de Meer in Amsterdam
Fysiopraktijk “de Meer” in Amsterdam begrijpt hoe belangrijk sport is voor mensen, of ze nu professionele atleten of recreatieve sporters zijn. Daarom bieden wij gespecialiseerde sportfysiotherapie aan om sporters te helpen hun doelen te bereiken.

Wat is Sportfysiotherapie?
Sportfysiotherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op sporters en fysiek actieve mensen. Het omvat preventie, evaluatie, behandeling, revalidatie en prestatieverbetering.

Hoe kan Sportfysiotherapie helpen?
Sportfysiotherapie kan op verschillende manieren bijdragen:

  • Revalidatie tijdens Sportblessures: Wij helpen bij de revalidatie tijdens en na blessures zoals bij overbelasting en/of spier/pees klachten, zodat u weer veilig en ontspannen kunt sporten.
  • Verbetering van sportprestaties: Onze therapie richt zich op het verbeteren van kracht, mobiliteit, uithoudingsvermogen en stabiliteit, wat kan leiden tot betere sportprestaties.
  • Blessurepreventie: We identificeren aandachtspunten en geven oefeningen en advies om blessures te voorkomen voordat ze optreden.

Onze Aanpak
Bij Fysiopraktijk “de Meer” maken we gebruik van geavanceerde hulpmiddelen zoals de Kinesiswand en de RSQ¹ trainer, waardoor het herstelproces versneld kan worden en sportprestaties verbeterd kunnen worden. Ons ervaren team van sportfysiotherapeuten in Amsterdam werkt samen met u om een persoonlijk behandelplan op te stellen, afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Voor Wie Is Sportfysiotherapie?
Of u nu terugkeert van een blessure, traint voor een sportevenement of gewoon uw algehele sportieve prestaties wilt verbeteren, onze sport fysiotherapeuten kunnen u helpen uw doelen te bereiken.

Meer Informatie en Afspraken
Als u meer wilt weten over sportfysiotherapie bij Fysiopraktijk “de Meer” in Amsterdam, of als u een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te ondersteunen op uw sportieve reis.

Sportfysiotherapie

Maak een afspraak bij ons